Start to tri

Altijd al de ambitie gekoesterd om eens deel te nemen aan een echte triatlon? Mits een correcte voorbereiding is de kwart triatlon zeker een haalbare kaart.
Dit trainingsprogramma is bedoeld om jou de nodige inzichten mee te geven om de voorbereidende training op een verantwoorde en gestructureerde manier aan te pakken. Naast de sportspecifieke trainingstechnieken zullen we ook aandacht geven aan het wedstrijdverloop. Wat heb ik allemaal nodig? Hoe zet ik mijn materiaal best klaar in de wisselzones? Hoe kan ik best mijn wissels voorbereiden en uitvoeren? Hoe deel ik mijn wedstrijd best in?….

Twee ervaren trainers, waaronder één professioneel triatleet, zullen jou onder hun vleugels nemen en overspoelen met kennis over deze schitterende sport.

Interesse om deel te nemen? Via deze knop kan je het inschrijvingsformulier invullen en de betalingsinstructies ontvangen. Plaatsen zijn heel beperkt (maximaal 15 personen) om een persoonlijke aanpak te kunnen garanderen.

Inschrijven START to TRI
Inschrijven WATERMOLEN triatlon

Volle bezetting voor de eerste editie van de START TO TRI. Gemotiveerde groep waarbij iedereen zijn uiterste best doet. Bekijk hier enkele sfeerbeelden…